Bonus

Onsdags Bonus’en fra Skotland…

Vi slutter af med Bonus anbefaling fra den bedste skotske række, hvor vi igen har fidus til et af de mest formstærke mandskaber i denne periode. De er gode uanset om de spiller hjemme eller ude og når formen er som i denne periode, har selv de bedste mandskaber det svært.

Livingston – Kilmarnock = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Livingston har virkelig fundet melodien igen, efter en kort periode med skader og pointtab. Men det har ikke ødelagt deres muligheder for at ende i Mesterskabs slutspillet, for de har ikke tabt en kamp siden slutningen af november i Premier Ship.

Dagens gæster slog Livingston for en måned siden med 2-1 på udebane og har haft en serie på 6 sejre i 8 kampe. Celtic var en smule besværlige og her endte opgøret remis 2-2. Så Livingston kan også hamle op med de store hold i Skotland og det kan man langt fra kalde dagens gæster.

*

Kilmarnock kæmper bravt for at komme på den rigtige side af midten, så de kan komme med i Mesterskabs slutspillet. Men de ligger på en 7 plads og har 4 point op til muligheden og endda en kamp i hånden. De er stadig med fordi de fik en god start, men der har været for mange ustabile periode og derfor er røget ned på den forkerte side af midten.

På udebane hører Kilmarnock til de ringeste mandskaber og har tabt 8 kampe ud af 12 mulige. Kun de ringe og formsvage mandskaber henter de point imod og den kategori kan man slet ikke lægge dagens hjemmehold. Vi er ret sikre på, at Kilmarnock taber til et formstærkt Livingston mandskab.

Livingston – Kilmarnock = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top