Bonus

Onsdags Bonus’en fra Premiership i Skotland…

Vi slutter dagen af i Skotland, hvor dagens gæster har haft en elendig sæson og ligner et mandskab der i sidste ende ryger et niveau ned i de skotske fodboldturneringer. Alt andet end hjemmesejr ville nærmest være en sensation.

Livingston – Hamilton (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Livingston er ret godt kørende, men kom desværre lidt for sent i gang med sæsonen. De har dog stort set sikret sig en plads i slutspillet, men har mistet alt for mange point i starten til, at der bliver tale om medaljer. Men med en god slutspurt er det dog ikke helt umuligt at få bronze. De slog for nylig Aberdeen på udebane med 2-0 og har spillet lige op med Celtic.

Så vi forventer at den gode form fortsætter og at Livingston er seriøse bejlere til en evt. 3. plads. De virker som at de er lige gode uanset om det er hjemme eller ude de spiller og i denne periode er de oppe i et højt gear. Vi forventer 3 sikre point.

*

Hamilton ligger og roder i bunden og har tabt 17 ud af 26 kampe. Scoren er helt til hundene og nogle gange virker det som om, at de ikke spiller med et forsvar. men når man så heller ikke et angreb der kan bruges til så meget, så er det svært at vinde fodboldkampe. 

På udebane har Hamilton lukket 29 mål ind og det er tæt på 3 i hver kamp. De har så scoret 12 mål i de 12 udekampe, så resultatet 1-3 ligger indenfor skiven. Vi spiller ikke på resultatet, men bare på en sikker hjemmesejr på mere end et mål.

Livingston – Hamilton (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top