Bonus

Onsdag’s Bonus’en fra Englands Championship…

Dagens hjemmehold er inde i en vild periode, for de går fra sejr til sejr. Det er både hjemme og ude og med stort set 2 mål i hver kamp, så skal deres modstandere være flittige foran målet, hvis de skal vinde over hjemmeholdet – det er dagens gæster ikke.

Barnsley – Derby = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Barnsley er absolut et af de mest formstærke mandskaber i denne periode, med kun 2 nederlag i de seneste 10 kampe. Sejrene er kommet i de seneste kampe i streg. Så de føler sig helt sikkert flyvende i Barnsley og har da også bevæget sig meget tæt på de sjove placeringer. 

I dag er det på hjemmebane og her har de fundet det helt ritgige koncept frem igen, for her har de løftet sig gevaldig og går nu fra sejr til sejr. Stabiliteten er blevet langt bedre og vi forventer da også på redaktionen, at de ender i Play Offs delen. I dag henter de igen 3 point og kan måske allerede komme ind i top 6 med en sejr.

*

Derby har mistet en stor del af pusten og er slet ikke mere et af de mandskaber vi regner med skulle med i Play Offs. De har stået stille i alt for lang tid og de nederste mandskaber i ligaen er begyndt at nærme sig hastige skridt. Og de hold skal de få point imod, hvis de skal holde sig over dem.

Der er dog stadig en del luft til den forbandede streg, men fortsætter den magre pointhøst alt for længe – så skal man aldrig sige aldrig – og især ikke i fodbold. Vi forventer dog stadig ikke at derby rykker ud – men vi forventer heller ikke at de får point i dag, med deres nuværende form og styrke.

Barnsley – Derby = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top