Bonus

Onsdag’s Bonus’en fra Championship…

Så har vi igen taget et kig på vores danske hold i den næstbedste engelske række og de har ikke skuffet os indtil nu, her i 2020 – og sikkert heller ikke dem selv. Vi er overbeviste om, at de fortsætter med at forfølge muligheden for en direkte oprykning til Premier League.

Brentford – Bristol City = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Brentfort har i den seneste periode mødt flere af de hold som de ligger og kæmper med omkring en direkte oprykning. Det er indtil nu gået hæderligt. I seneste runde mødte de Swansea, som lå et par point bedre før den runde, men har også spillet en kamp mere.

Resultatet af det opgør endte 1-1 hvilket betød, at der der stadig er 2 point op til Swansea på 2. pladsen. Men Brentford har spillet en kamp mindre, så i teorien ligger Brentford nr. 2, hvis de vinder det udsatte opgør. Vi er ret sikre på at de fortsætter deres pointhøst og det bliver med alle 3 point.

*

Bristol City var længe med i den sjove del af tabellen, men er faldet helt sammen på udebane, hvor de seneste 4 kampe alle er tabt. Det har betydet, at de er faldet bagud og udenfor de sjove pladser og hvis de ikke begynder at få point på udebane, så vil afstanden til top 6 blive for stor. Hjemme er de stadig blandt de noget bedre hold – men det er ikke her kampen foregår i dag.

I seneste udekamp mod Derby kunne man se, at formen stadig er flagrende efter et nederlag på 0-1. Også dette opgør spilles på udebane og i dag er det mod et noget stærkere hjemmehold der vandt sin seneste kamp med 7-2. Så der bliver noget at se til i dag for Bristols forsvar.

Brentford – Bristol City = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top