Bonus

Onsdag’s Bonus’en fra Champions League…

Onsdagens Bonus er hentet i den opstartede Champions League, hvor det er gruppespillet det handler og muligheden for at gå videre og deltage i det nye år, i knald-eller-fald runderne. Vi forventer ikke at nogen af dagens mandskaber bare kommer i nærheden af at gå videre – med anke på, at de ligger i gruppe med Real Madrid og Inter.

S. Tiraspol – Shaktar (1-0) = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

S. Tiraspol er et helt nyt bekendtskab i Champions League sammenhæng og bliver spændende at følge. Til dagligt spiller de i den moldaviske liga Divizia Nationale. Ikke en liga vi følger speciel tæt her på redaktinen. Men nu er de dukket op her og det kræver opmærksomhed. På vejen til dette gruppespil slog de både Røde Stjerne og Din. Zagreb ud, hvor de i begge tilfælde spillede remis på udebane og slog dem hjemme.

Og hjemme er deres defensiv rigtigt stærk, Hverken Din. Zagreb eller Røde Stjerne formåede at score imod dem hjemme på Stadionul Sheriff, hvor de sjældent lukker mål ind. Til gengæld kender de vejen til modstanderens netmasker og scorerede i alt 4 mål mod de 2 nævnte mandskaber de begge slog hjemme. Vi er ret sikre på, at de ikke taber i dag.

*

Shaktar har føret være med i det fine selskab og nu skal de til det igen. De slog Monaco ud på vejen som det eneste hold de har mødt, men her skulle de ud i omkamp, da de efter de 2 indbyrdes opgør havde samme score og en sejr hver. Men her trak Shaktar det længste strå og scorede et mål i den forlængede spilletid. Et mål til rigtigt mange millioner kroner. Monaco har da heller vist sig særligt effektive indtil i Ligue 1, så måske var Shaktar heldige at møde Monaco på det rigtige tidspunkt.

I dag er det alvor og i dag står de overfor et mandskab der er i god form og er dygtige med bolden. Vi forventer at Shaktar lige er lidt afventende for at se hvad Tiraspol er for en størrelse, før de evt. blæser til angreb. Vi tror bare ikke på redaktionen, at de får så mange muligheder for at blæse til angreb og vil bruge en stor del af tiden til at forsvare sig. Måske kan Shaktar hente 1 enkelt point med hjem, men vinde tror vi ikke på.

S. Tiraspol – Shaktar (1-0) = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

To Top