Nyhed

Onsdags Bonus valget fra Italiens Serie B…

Også dagens Bonus er som i går hentet i den næst bedste italienske række Serie B, hvor vi igen synes det er en ren foræring der er lagt frem til os Bettere. Dette opgør kan kun gå en vej efter redaktionens overbevisning.

Benevento – Cremonese = 1 = Odds 1,60
spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Benevento ligger nr. 2 i Serie B, dog med samme point antal som topholdet fra Crotone. Formen er god, selv om man indkasserede sit første nederlag i denne sæson, men det var også på udebane.

I dag er Benevento hjemme foran egne fans igen og her er de helt klart favoritter mod de fleste hold i Serie B. 3 sejre og 1 remis er det blevet til Scoreren hedder 7-2 – så Benevento deler ikke gaver ud foran egne fans.

*

Cremonese har svært ved at fået skruet en god periode sammen og på det seneste virker det mest som om, at pilen på formen peger ned ad. 9 kampe har givet 3 sejre, 3 gange remis og 3 nederlag og derfor ligger Cremonese også placeret i den nederste 1/3.

På udebane har de fået 5 point efter 4 kampe. Det er for sin vis ok, men i dag står de overfor det bedste hjemmehold, de har mødt indtil nu i sæsonen. Vi er slet ikke i tvivl om sæsonen 4 nederlag i dag.

Benevento – Cremonese = 1 = Odds 1,60
spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top