Sikre

Onsdages Sikre valg fra England’s Chanpionship…

Vi begynder med et opgør mellem det absolutte bundhold der får besøg af et formstærkt hold fra en Play-offs placering. Der er himmel vid forskel på både form og placering og vi er ret sikre på at det bliver en udesejr.

Wycombe – Barnsley = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du Altid får de Højeste Odds…

Wycombe skal godt nok tro på mirakler og hjælp fra højere magter, hvis de skal over denne sæson i Championship. Med kun 5 sejre efter 35 kampe, så er det vel også OK at stemple ud. Scoreren er negativ med over 30 mål og med sådan en defensiv virker det slet ikke sandsynligt, at skulle overleve rækken.

Der er så langt mellem sejrene, at de næsten ikke kan huske hvordan det føles. Med tanke på, at de kun har scoret halvt så mange mål som de har lukket ind på hjemmebanen – er det vært at tro, at de kan løfte deres defensiv. Vi tror ikke på dem overhovedet og slet ikke mod dagens gæster.

*

Barnsley er i forrygende form, selv om de måtte lide den bet at spille remis mod Derby. Men Derby er helt klart også i langt bedre form en dagens hjemmehold, selv om den ikke er prangende. Men Barnsley fastholdte alligevel placeringen som nr. 6, som er den nederste placering i Play-Offs mulighederne.

Barnsley er stadig ubesejret i de 10 seneste kampe, hvoraf de 7 er vundet. Hvis man lige ser bort fra kampen mod Derby, så er de gode til at ramme målet og det gør de for det meste mere end 1 gang i kampene. I seneste runde mod bundholdet fra Sheffield W, viste de igen deres gode målform.

Dagens hjemmehold har en defensiv der nærmest skriger på mål imod sig – så det bliver en noget lettere dag, når det kommer til at score mål end i kampen mod Derby. Vi er faktisk tilbøjelig til at tro, at de vinder med mere end 1 mål, til et rigtigt godt odds. Vi spiller dog bare på den rene sejr.

Wycombe – Barnsley = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du Altid får de Højeste Odds…

To Top