Nyhed

Onsdages Frækkerten fra den franske Ligue 1…

Frankrig lægger kamp til dagens sidste anbefaling og det er fra landets bedste række vi har snuppet kampen. En tæt kamp tror vi på, som sikkert også er rigtig kedelig at se på – men sådan er fransk fodbold jo desværre ofte.

Strasbourg – Reims = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus..

Strasbourg kan godt godkende sæsonen, efter sejren i Liga Cup finalen over Guingamp. Dog efter straffesparks konkurrence – men det er glemt hurtigt, men pokalen vil blive stående.

Succes giver altid et mandskab god energi, men Guingamp er et mindre godt hold og dagens gæster er af en helt anden kaliber. Strasbourg kan nå nada og har sikkert ikke fået armene ned endnu.

Vi tror de er tilfredse med pokalen og er gået på badeferie. Formen var i forevejen tæt på ringe, så trods pokalen tror vi ikke mere på dem i denne sæson.

*

Reims er med hvor det suger lidt i maven. De har kun 2 point op til Marseille der indtager den sidste plads til Europa, men de har spillet en kamp mere.

Så en sejr vil sende dem tættere på en næsten fuldendt sæson. Det kræver selvfølgelig fuld fokus og gode udebane evner. Men dem er Reims også i besiddelse af.

De har kun tabt 3 udekampe efter 14 af slagsen, så de er ikke nemme at have på besøg. De har ikke tabt en udekamp siden november og vi er overbeviste om, at det gør de heller ikke i dag. Remis er en mulighed, men vi vælger at tro på alle 3 point.

Strasbourg – Reims = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus…

To Top