Bonus

Onsdagens VM “Special Bonus”…

Her er der noget på spil, ikke mindst for det ene hold – men taberen af dette opgør kan i den sidste ende godt gå hen og blive sorteper, da tyskerne med stor sandsynlighed vader henover Sydkorea.

Mexico – Sverige = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

Mexico kan ikke tåle at tabe dette opgør, For selv om det har opnået 6 point efter de 2 første kampe mod hhv. Tyskland og  Sydkorea, så kan et nederlag alligevel ende med at sende dem ud.

Så der skal lukkes af bagude og spilles på omstillinger, men det må den opskrift som Mexico vil gå på banen med, i dette nervepirrende opgør for begge mandskaber.

De fleste anser Mexico som favoritter, men man skal huske at der er stor bevågenhed fra mexicanernes side i, at firhindre et svensk mål og det vil unægteligt tage noget fart ud af opspillet og give et mindre offensiv fokus.

*

Sverige må virkelig føle sig stødt på manchetterne efter at tyskerne udlignede i sekunderne inden overtidens udløb – hvis det ikke var lige u sekundet. Det var et hammerslag af de større som svenskerne oplevede.

Men de er stadig med og skal nok være kommet over denne næsten umenneskelige oplevelser og klar til at hente en sejr, som vil sikre dem en plads i 1/8 finalen.

Men de skal have en mere offensiv fokus og samtidig have deres 8-blok på plads, uden at der bliver for stor afstand mellem spilerne. Det er en hårfin balance, som vurderer at svenskerne godt kan klare til minimum en remis.

Men om de vinder tør vi ikke spå – men føler at de er favoritter modsat så mange andre og især bookmakerne – så det giver os et fint odds på Dobbelt-Chancen.

Mexico – Sverige = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top