Frække

Onsdagens VM frækkert på BettingNews…

Skal nogle af disse 2 mandskaber gøre sig forhåbninger om, at gå videre så er det 3 point i dette opgør. I forvejen var det ikke forventet, at nogle af disse 2 gik videre – men så længe der er håb gælder det om at tage chancen og begge mandskaber har jo endnu en kamp efter denne og ville så kunne opnå 6 point – og gå videre – hvis de vinder i dag.

Tyrkiet – Wales = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Tyrkiet havde en hård dag på kontoret i deres første kamp, som ud over premierekampen i gruppespillet også var åbningskampen ved denne slutrunde. Så det var et tyrkisk mandskab der skulle præstere med op til 1 millard mennesker foran flimmeren. Men de gjorde det langt hen ad vejen ganske ude mærket, men de italienske modstandere var en lidt for hård nød at knække og Tyrkiet måtte trække sig ud af kampen med et nederlag på 0-3.

I dag vil opgaven være en helt anden og være en mere fysisk kamp og det kan tyrkerne klare. Vi mener faktisk også, at det tyrkiske mandskab spiller for spillere, sammenlagt er bedre end det walisiske. Men det bliver helt klart et tæt opgør, som sagtens kan gå hen og ende med en remis, hvilket tyrkerne ikke kan bruge til så meget. Så tyrkerne skal nok komme frem på banen og det er senest i 2. halvleg. Men de vil nok have overvægten i spillet det meste af kampen.

*

Wales løb ind i stærke Schweiz i deres første kamp og det var også en lidt hård nød at knække for det britiske mandskab. Det endte dog med en remis på 1-1, hvilket nok mest var fordi det schweiziske mandskab ikke formåede at lukke kampen, til trods for at de var spilstyrende i hele kampen. Så det har helt klart givet noget moral, at starte med point. Det betyder faktisk, at hvis Italien vinder over Schweiz, kan Wales give sig selv en god mulighed ved at vinde dette opgør og dermed stå på 4 point. Mere vil Schweiz heller ikke kunne opnå med en sejr over tyrkerne og så er scoreren rimelig vigtig.

Dog tror vi ikke på det britiske mandskab, trods deres finde start, Spillet virkede ikke sammenhængende og Wales havde svært ved at styre spillet og det var kun i korte perioder det lykkedes. Så selv om Wales har opnået 1 point i deres første opgør, så tror vi de kommer til kort mod et tyrkisk mandskab der er mindst lige så gode som Wales og nok også en tand bedre. Et tæt opgør vi vurderer falder ud til tyrkernes fordel i den sidste ende. Sikkert også et opgør der kun indeholder et enkelt mål – og det bliver så til Tyrkiet i vores optik.

Tyrkiet – Wales = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top