Frække

Onsdagens VM “Frækkert” fra Rusland…

Dette opgør vil med garanti være spændende, men nok ikke så seværdigt. Vi er jo nået til 1/2-finalerne og her vil man helst undgå at fejle og se finalepladsen ryge. Så det vil nok blive en meget taktisk præget kamp.

Kroatien – England = X = Odds 3,10
Spillet hvor du få dit indslud 3-Doblet til at spille for…

Kroatien er nået til denne semifinale via 2 gange straffesparks konkurrencer, men det er en del af gamet og derfor må man sige at det er fortjent. Også selv om det var Danmark det gik ud over i den ene af straffesparks konkurrencerne.

Kroaterne vil sikkert være mindre offensive i dette opgør, men parkerer bussen kommer ikke til at ske. Det er slet ikke den spillestil som kroaterne er i stand til at praktisere.

Kroaterne vil gerne have bolden, men være under stort pres over hele banen, så de vil aldrig rigtig få ro til at udvikle deres spil. Vi kan godt se et kroatisk hold der kommer bagud, for så at udligne i 2. halvleg, når britterne stiller sig mere defensivt.

*

England vil gøre sit til at have bolden, men vi tror at spillet vil være nogenlunde jævnt fordelt mellem de to mandskaber. Jo længere kampen kommer frem i tid, vil britterne begynde at passe mere på.

Skal britterne score vil de sikkert gøre det i første halvleg, hvor de sikkert vil være mere fremadrettet, end de vil i 2. halvleg. Kane er en oplagt målscore, men det er resultatet vi spiller på. Vi ror på en lige kamp der først afgøres i overtiden.

Kroatien – England = X = Odds 3,10
Spillet hvor du få dit indslud 3-Doblet til at spille for…

To Top