Frække

Onsdagens vilde Champions League Frækkert…

Vi er godt klar over, at dagens “Frækkert” er på kanten af småt brændbart og vi er heller ikke pladder romantiske å redaktionen. Men vi ser en helt klar mulighed for flere danske point i Champions League, på bekostning af en god skalp.

FC Midtlylland – Liverpool = 1 = Odds 3,25
Spillet hvor du får Dagens Højeste Champions League Bonus…

FC Midtjylland fik tilkæmpet sig deres første point i CL i klubbens historie og så endda på udebane i Italien. Der skal selvfølgelig også lidt held til, for i 2. halvleg var jyderne en hel del på hælene. Men de red stormen af og viste flot internationalt snit i deres spillekoncept.

Hjemme er de selvfølgelig bedre og dagens gæster har allerede vundet gruppen, trods nederlag til Atalanta. Så det vil ikke være en modstander der er lige så sulten, som hvis der var vigtige point på spil. Så vi mener helt klart at FCM har en chance – men skal selvfølgelig have en Super dag på kontoret for, at få flere CL point ind på kontoen.

*

Liverpool har ikke haft helt den samme styrke i denne sæson, men det betyder ikke at de er ringe. De kommer til Heden med en sikker gruppesejr og Klopp vil helt klart ikke stille med det stærkeste mandskab. Der er udfordringer i Premier League, som skal håndteres nu og have fokus.

Så der vil nok være uprøvede spillere i CL sammenhæng på Liverpools mandskab, der får lov at vise hvad de kan. De er selvfølgelig ikke dårlige, for det er der ingen i Liverpools trup der er.

Men de er ikke sammenspillede på samme måde og i samme høje kampform. Så vi ser nok en blanding af etablerede spillere og mere uprøvede kræfter. Det kan være FCMs chance for at vinde kampen.

FC Midtlylland – Liverpool = 1 = Odds 3,25
Spillet hvor du får Dagens Højeste Champions League Bonus…

To Top