Sikre

Onsdagens valg af den “Sikre” kamp…

Dagens “Sikre” valg på redaktionen denne onsdag er hentet fra den engelske FA Cup, hvor der i denne uge spilles “omkampe”, mellem de hold der ikke fik afgjort sagerne ved det første møde.

Tranmere – Peterborough = 1X = Odds 1,90
Spillet hos den den Nye Bookie med den Fede StartBonus…

Tranmere spiller i Varanama National League til dagligt, som er hele to niveauer under det, som dagens gæster på Prenton Park fra Peterborough deltager på. Her går de t faktisk ikke fantastisk og man arbejder en del med at komme væk fra bunden.

Man fik i det første opgør på udebane spillet sig til 1-1 og Tranmere er normalt ikke specielt glade for fremmed græs og stadions. Men de spillede deres chance og det var lige ved at lykkedes.

Nu får de den igen og i dag er det hjemme på Prenton Park i Birkenhead. Vi er klar over niveauforskellen, men Tranmere er hjemme, det er pokalbold og der er masser af prestige i at slå de hold ud, der ligger over.

*

Peterborough har været en hel del svingende i denne sæson og i League One, men man ligger dog stadig i den bedste halvdel af rækken.

Peterborough er et bedre hold, men de har selv sagt at de tillægger succes i League One en langt større betydning end, at evt. nå langt i denne historiske og prestigefyldte turnering.

Så det vil ikke være det absolut bedste mandskab der sendes på banen. Men sikkert en del fra andet geled, krydret med nogle talenter. Sådan var det i første opgør – så det tror vi på igen.

Tranmere – Peterborough = 1X = Odds 1,90
Spillet hos den den Nye Bookie med den Fede StartBonus…

To Top