Sikre

Onsdagens UNL Sikre landskamp…

Vi starter onsdagen med et sidste opgør fra denne omgang af UNL. Nogle vil måske mene at den ikke kan kaldes for “Sikre”, men vi er af en ganske anden overbevisning end andre – vi anser den som “Sikker”

Rumænien – Østrig = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Rumænien overlevede grubbe B i sidste sæson med nød og næppe. Første efter den sidste kamp kunne man ånde lettet op. Da lå Rumænien også i gruppe – men man var da også oprykker fra gruppe C.. Så det første år blev overlevet.

Lige nu er placeringen nr. 3, foran Nordirland der kun har et point. De 3 point Rumænien har hentet var mod dagens gæster – endda på udebane. Men de skal nok både et andet hold og en helt anden indstilling. Selv om Rumænien spiller hjemme, tror vi ikke de kan fedtspille sig til en remis.

*

Østrig topper gruppen foran Norge. Ud over nederlaget til dagens hjemmehold, har Østrig både slået Norge og Nordirland på udebane -så udebanen er ingen hindring for Østrig.

Formen er også bedre og de kan stille i stærkeste opstilling – og så er de et langt bedre hold Rumænien. At de vandt det første møde, skyldtes mest at østrigerne ikke kunne stille i stærkeste og havde et meget ubalanceret mandskab i kampen. Vi tror på bjergfolket.

Rumænien – Østrig = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top