Nyhed

Onsdagens UEFA Super Cup “Sikre”…

Sæsonen første store triumf er UEFAs Super Cup som afvikles mellem vinderne af hhv Champions League og Europa League og i dette års tilfælde, er begge mandskaber fra den spanske La Liga og endda fra samme by.

Til denne tirsdag har vi kun fundet et spil vi synes vi vil anbefale. Programmet er noget tyndt og vi lægger ALDRIG spil ud som vi ikke selv spiller – eller bare for at fylde siden ud. I morgen torsdag er der igen flere anbefalinger at vælge imellem.

Real Madrid – Atl. Madrid = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får flest medlems bonusser løbende…

Real Madrid har sagt farvel til CR7 og scoret en masse guld på den handel. Rent sportsligt tror vi, at det faktisk har styrket Real Madrid, at der nu kan komme fokus på flere spillere – end bare en enkelt.

I opstartsfasen har hans fravær ikke haft nogen betydning på resultaterne og spillet og det flow som man gerne altid vil have hos Real Madrid, virker en kende bedre nu – efter redaktionens mening.

Der er dog også kommet flere prominente navne til og vi er slet ikke i tvivl om, at de straks vil slå igennem og løfte Real Madrid rent sportsligt. Om det så er nok efter sæsonen afslutning til at kalde sig mestre, vil tiden vise.

*

Atl. Madrid har da også foretaget nogle indkøb, men vi synes ikke at de er lige så interessante som dem i Real Madrid. Men Atletico er stadigvæk et stærkt hold.

Vi tror dog ikke på, at de vil være med helt fremme i denne sæson. Vi har set et par opgør og Simeones spillestil har ikke ændret sig væsentligt – og så er det jo ikke svært rent taktisk, at forholde sig til samme.

Nu skal det sig siges at det er den første betydningsfulde kamp for begge mandskaber og det er også et lokalopgør, selv om kampen afvikles i Lithauen. Det bliver med garanti en fed kamp at se på og sikkert også tæt og mon ikke også en 3-4 mål.

Real Madrid – Atl. Madrid = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får flest medlems bonusser løbende…

To Top