Nyhed

Onsdagens tyske “Special Bonus” fra Bundesligaen…

Vi har fundet et opgør fra den tyske bedste række Bundesligaen, hvor vi forventer en jævnbyrdig kamp, men hvor udeholdet, nok mod manges forventning, løber af med sejren.

Düsseldorf – Leverkusen = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

Düsseldorf er faktisk kommet hæderligt fra start som oprykkere og har kun tabt et opgør. Det var i premieren og sidenhen har de fået point mod både Leipzig og Stuttgart og Hoffenheim slog de.

Så selvtilliden er der – men der er også malurt i bægret. For de første kampe har næsten jævnet holdet med jorden, da skadeslisten efterhånden er på størrelse me et helt hold. Hele 8 spillere er yderst tvivlsomme og i bedste fald vil det kun være 1-3 spillere der bliver klar.

Så selvom det har været en god start, så er truppen ikke så bred at de kan tåle at have så mange spillere ude – heller ikke på hjemmebane. Vi tror bare ikke på dem i aften, med et så såret mandskab.

*

Leverkusen har ikke fået den bedste start på sæsonen og fik deres første point efter 4 runder, med en sejr over Mainz hjemme i sidste kamp. Men de viste på udebane mod Lodogorets, at de er godt på vej.

Og med 2 sejre i deres 2 seneste kampe, er troen på egne evner også ved at indfinde sig. Selvom Leverkusen også har nogle skader, vil det slet ikke have samme indvirkning å den samlede trups niveau. Vi tror på dem i aften.

Düsseldorf – Leverkusen = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

 

 

To Top