Frække

Onsdagens tyske Frækkert på BN…

Dagens sidste anbefaling er hentet i den bedste tyske række Bundesligaen, som efterhånden er begyndt at ligne sig selv – noget mere end så mange andre af de større ligaer. Her er det de forventede hold der ligger i toppen. Men det gør ingen af dagens 2 mandskaber, hvilket vi heller ikke havde forventet.

Bielefeld – Bremen = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Bonus…

Bielefeld ligger helt i bunden og kæmper med hold som Mainz og Schalke om at overleve. Schalke er helt væk, men Bielefeld ligger kun lige under stregen og har stadig muligheder for at overleve. Men kun 1 point i de seneste 5 kampe, gør deres målsætning om overlevelse svær.

De skal dog spille hjemme i dag, hvilket giver dem en smule mere styrke, men med kun 4 sejre i 12 kampe hjemme på Schüco Arena, så er det kun de svageste mandskaber de får point imod. Det betegner vi ikke dagens gæster som værende . Muligheden for en remis er bestemt til stede, men vi vover at tro, at gæsterne henter alle 3 point.

*

Bremen har haft en bedre sæson i denne end i fjor. Men det er stadig langt fra prangende, men det går fremad. Bremen har ca. lige langt til både op- og nedryknings stregerne, så de er ved at være landet i ingenmandsland. Men et par sejre mere og så har de fået point nok til at overleve.

På udebane har de gjort det hæderligt, med point i 7 ud af 11 udekampe. 3 sejre og 4 gange remis, viser at de ikke er helt uefne på fremmed græs. formen er måske ikke prangende i denne periode, men de er både på papiret og på banen et langt bedre hold end hjemmeholdet. Vi forventer da også endnu en udesejr som sidst da Bremen var på besøg. 

Bielefeld – Bremen = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Bonus…

To Top