Nyhed

Onsdagens tyske “Frækkert” fra Bundesligaen…

Der er lige blevet plads til en runde mere i den tyske Bundesliga inden jul og det er herfra vi har hentet dagens “Frækkert” i et opgør, der egentlig ikke burde have et så højt odds, til et formstærkt hjemmehold.

Schalke 04 – Leverkusen = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream på markedet…

Schalke 04 har brugt en del kræfter på Champions League og her er det da også gået som håbet og de skal spille Play Offs kampe i det nye år. Men det har også kostet lidt i den hjemlige Bundesliga, hvor man ligger og roder i den nederste halvdel.

Men nu kan fokus for en periode igen komme tilbage til Bundesligaen og hjemme på Veltins Arena i Gelsenkirchen, er de traditionelt et stærkt hjemmehold. Den gode periode begynder igen i dag, selv om det sikkert ikke vil være å en overbevisende måde.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Leverkusen startede sæsonen ganske forfærdeligt, men har stille og roligt fået skruet noget mere brugbart sammen. Det er dog stadig ikke overbevisende, men det er blevet mere jævnt i dere præstationer.

Skader har været en del af årsagen og slidtage fra deltagelsen i El kan også være en del af forklaringen, men disse ting er overstået, og alligevel er balancen ikke kommet på plads. Vi tror de kan give god modstand i dag, men også at de taber med et smalt nederlag.

Schalke 04 – Leverkusen = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream på markedet…

To Top