Sikre

Onsdagens tidlige Sikre italienske Coppa Italia…

Vi starter lidt tidligere op end vi plejer på en hverdag, men det er fordi dagens valg af “Den Sikre” er hentet i den italienske pokalturnering Coppa Italia, som har valgt at afvikle kampen allerede kl. 15:00. Men det kan vi sagtens leve med, når de giver penge på lommen.

Fiorentina – Inter = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

Fiorentina har kun denne turnering tilbage at tro på succes. For i Serie A ligger det ikke så godt til og de begynder at kunne ane nedrykningsstregen i det fjerne. Men vi tror ikke det går så galt. Men når man kigger på spillet og især i denne periode, så er der ikke meget spræl i Fiorentina.

Sejre er ikke noget der er så mange af og i december og januar, er er kun kommet en i Serie A og en i Coppa Italia. Den i Serie A var så til gengæld rigtig fin, for det var over Juventus. Men allerede i runde efter klovnede man rundt mod Bologna. I november, december og januar har Fiorentina ikke vundet hjemme – og det gør de heller ikke i dag.

*

Inter er i gang med en stor sæson og selv om mesterskabet helt klart er indenfor rækkevidde, så overlader man ikke en pokaltriumf til tilfældighederne. Inter har allerede proklameret, at de går efter alle de titler der er mulige.

På udebane har de kun tabt til Real Madrid og lidt overraskende også senest til Sampdoria. Det betyder at de kun har tabt til et eneste hold i Serie A på fremmed græs indtil videre. De scorer også mange mål i deres udekampe og kun 3 kampe er endt med at Inter kun har scoret 1 mål i Serie A. Så det ligner en sikker udesejr og at det bliver på mere end 1 mål, vil ikke overraske os på redaktionen.

Fiorentina – Inter = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

To Top