Nyhed

Onsdagens Tænkeboks på BettingNews…

Den eneste kamp på dagens program der er værd at beskæftige sig med – er også svær at spå et udfald omkring. Det er nemlig dagens Champions League semifinale som spilles i Frankrigs hovedstad Paris. Her er det byens storhold PSG der tager imod de kommende engelske mestre på Parc des Princes. Det vil både blive en taktisk og teknisk kamp – men Manchester City vil også være en del mere fysiske.

Vi vil ikke komme med nogen anbefalinger i dag – men bare glæde os til senere, hvor dette brag af en kamp fløjtes i gang. Så vil der blive åbnet op for et par kolde og lagt lidt snacks frem på bordet – og mobilen er langt væk. Vi er ikke selv sikre på udfaldet af dette opgør, men har selvfølgelig vores favorit.

Vi har en fidus til, at det er gæsterne fra Manchester City der trækker det længste strå over de 2 kampe denne semifinale afvikles over og vi tror faktisk at de vinder dagens første opgør. Deres lidt hurtigere facon, samt det fysiske overtag mener vi på redaktionen, vil give City en spillemæssig fordel. Så vi har ingen tro på, at PSG får en sejr, selv om de spiller hjemme på Parc de Prince, men måske kan de tage et enkelt point og stadig have håbet om en endelig finale plads.

To Top