Frække

Onsdagens Super Frækkert fra VM-kvalen…

Dagens 2. og sidste anbefaling er også fra den opstartede VM kvalifikations turnering. Vi er ikke så pjattede med landskampe på redaktionen, da de oftest er maget taktiske og i mange tilfælde også kedelige at overvære – på nær lige når det er national mandskabet. Vi tror også, at dette opgør bliver mere taktisk end seværdigt.

Serbien – Irland = X = Odds 3,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Serbien er faldt gevaldig i styrke i de senere år og har slet ikke den samme pondus som tidligere. Men der er da også sket en større udskiftning af spillere på holdet, da de gamle stjerner var ved at være “over the hill”. De nye unge spillere har ikke den samme styrke og erfaring og det har tydeligt kunne ses på resultaterne.

Når man spiller remis mod Panama og Den Dominikanske Republik, så er det et tegn på, at der mangler noget på det ellers gode serbiske landshold. Disse resultater kom på en tur til Sydamerika, så det var selvfølgelig ikke hjemme på national arenaen. Men det indikerer dog, at man er i gang med en opbygningsfase og en ny struktur.

*

Irland er heller ikke et super hold, men de er så heller ikke i gang med at skabe et nyt landshold. De arbejder videre med langt de fleste af de spillere, der har været brugt de senere år – kun med enkelte udskiftninger. Så spiller fra det irske landshold kender efterhånden hinanden.

De vil selvfølgelig gøre alt for, at få point med hjem, men vi tror ikke på at det bliver i form af en sejr. Dertil er deres offensive del ikke helt der hvor den skal være. Men defensiven ser ud til, at være blevet meget bedre og det er kun med få mål de taber til de store nationer og kun med et enkelt de taber de mere ordinære. Vi ved at denne anbefaling hører til  “småt brændbart”, men vi fornemmer dog alligevel at dette og indtil flere andre af de øvrige opgør i kvalen, vil ende remis her i første runde – og i den kategori hører dette opgør til, efter redaktionens mening.

Serbien – Irland = X = Odds 3,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top