Nyhed

Onsdagens Super “Frække” belgiske anbefaling…

I den belgiske turnering er man ikke gået på ferie endnu og har denne sidste runde før nytåret – og så er der også dømt pause på disse kanter. Det er landets bedste række Jupiler League som lægger kamp til et godt og “Frækt” odds.

Charleroi – St. Liege = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får 122% i Nytårs Bonus som Ny kunde…

Charleroi ligger lige udenfor de sjove pladser, der giver adgang til mesterskabs slutspillet efter endt hovedturnering. Men der er kun 1 point fra den nuværende 8. plads op til 6. pladsen, som er den sidste plads hvor der spilles om guldet.

På udebane er de meget jævne og kan være deres indsats bekendt, selvom det ville pynte med lidt flere point. På hjemmebane er det til gengæld en helt anden melodi der synges på og den indeholder stor styrke.

Kun Club Brügge er bedre på hjemmebanen end Charleroi, som har tabt 3 kampe for lang tid siden i staren af sæsonen – og det er helt tilbage i august. Siden da har de vundet alle kampe i turneringen foran egne fans og det gentager de endnu engang, som så vil være den 8. gang på stribe.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

St. Liege ligger med 3 point mere på en 4. plads, men kan faktisk efter et nederlag ende efter dagens hjemmehold. Formen er rækkens bedste sammen med hjemmeholdet, så her er de meget lige.

Det er de 2 klubbers styrke på hhv. hjemme- og udebane vi hæfter os ved. Ligeledes er udebaneformen nedad gående efter vores vurdering og i dag skal de møde et hjemmehold der bestemt ikke giver ved dørene.

Det bliver en tæt kamp, men alligevel fornemmer vi en flermålssejr til hjemmeholdet, som så kan gå på en kort ferie med en god placering og masser af selvtillid. Std. Liege vil tabe efter vores vurdering og det vil ikke være en skam mod et så stærkt hjemmehold.

De forsigtige spiller på “Dobbelt Chancen” der kan hentes til 1,55, men vi tror på en sikker hjemmesejr og en god afslutning på dagens faste spil.

Charleroi – St. Liege = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får 122% i Nytårs Bonus som Ny kunde…

To Top