Nyhed

Onsdagens Super Cup Bonus fra redaktionen…

Super Cup’en har ændret karakter og flyttet spilletidspunkt. Normalt afvikles den mellem vinderene af turneringen og pokalen, men i denne omgang er det sidste års 4 bedst placerede hold der spiller om æren. Det betyder flere kampe og at de alle spilles på neutral bane.

Valencia – Real Madrid = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Valencia havde en god sæson i fjor og endte blandt de 4 første. De sendte dem i CL, hvor de har vundet deres gruppe og derfor også skal spille CL play offs her i foråret. I den hjemlige turnering er det lidt mere stramt i denne sæson, men de hænger med lige udenfor de sjove placeringer.

Valencia har gjort det godt på både hjemme- og udebane, så det behøver ikke at være noget problem for Valencia. De spillede da også lige op med dagens modstander i midten af december – men det var hjemme foran egne fans. De skal nok byde madrilenerne op til dans – men de taber også.

*

Real Madrid har fundet sig selv igen og er igen med i toppen af La Liga på den måde som vi tidligere kendte dem – da Ronaldo stadig var en del af truppen. Nu er man igen blevet et hold og det hele står og falder ikke mere med en enkelt spiller.

Kun en gang har Real Madrid tabt i den hjemlige turnering på udebane i denne sæson. Det var godt nok til Mallorca, men det var også helt tilbage i oktober. Både form og spil er hævet lige siden og trods de seneste 2 kampe er endt remis, tror vi stadig på holdet fra hovedstaden.

De 2 kampe var også mod hhv. dagens modstander på deres hjemmebane og også på udebane mod FC Barcelona. I dag er begge hold lige hvad angår spillested og så er vi ret sikre på, at Real Madrid er både det bedste hold og trækker det længste strå.

Valencia – Real Madrid = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top