Nyhed

Onsdagens Super Bonus spil fra Champions League…

Vi har også fundet dagens “Bonus” i Champions League turneringen og her er det en lidt mere tæt affære vi har med at gøre. Nogle vil nok være helt uenige i vores valg, men vi mener ikke, at hjemmeholdet kan vinde kampen i dag.

Leverkusen – Atl. Madrid = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

Leverkusen gør det tilfredsstillende i den tyske Bundesliga og er stadig med i den ende der er sjov. Men de virker til at være faldet lidt af på den på det sidste. De har kun får skader, så det kan ikke være årsagen.

Holdet virker bare en smule slidte allerede og vi ved, at tyske hold bliver tæsket igennem før sæson start. Måske var Leverkusen allerede slidte ved sæson start.

De ligger i bunden i gruppen med absolut ingen point. Så der rolle virker udspillet, hvis de ikke får point snart. Der er 3 point op til CSKA Moskva, som ligger 3’er i gruppen. Vi tror højest på det ene point i dag.

*

Atl. Madrid har som topholdet Juventus 7 point. Det skyldes at Atl. Madrid spillede remis 2-2 mod netop Juventus, da italienerne gæstede Spanien. Atl. har kun spillet 1 udekamp og det var mod russiske CSKA Moskva, den kam vandt madrilenerne med 2-0.

Så det er et stærkt hold også på fremmed græs og Simone, deres manager, er en snu ræv. Vi tror ikke at Atl. Madrid rejser hjem med et nederlag. Måske ikke en sejr, men mindst det ene point er vi ret sikre på.

Leverkusen – Atl. Madrid = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

To Top