Nyhed

Onsdagens Super Bonus fra Champions League…

Begge dagens hold i dette CL ogør må forventes at gå videre til enten CL knald-eller-fald kampene eller ditto i EL. Vi har dog en lille fidus til gæsterne, der er vokset genne efteråret kampe. Vi har dog garderet os med en evt. remis.

Valencia – Chelsea = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Valencia har 7 point, det samme som både Chelsea og Ajax. Så der er 3 hold i gruppen der alle kan ende på førstepladsen og 3 hold der kan ende som sorteper og kun gå videre til EL. Det franske hold i gruppen Lille, har forlængst udspillet deres chance.

Valencia vndt hele 4-1 over Lille hjemme, men tabte også 0-3 til Ajax samme sted. Så der er udfordringer nå de møder velspillende og velorganiserede hold. Det bliver en tæt kamp, men vi har ikke fidus til at Valencia kan vinde dette opgør.

*

Chelsea har en smule mere at byde efter redaktionens opfattelse. De har da også vunde begge deres udekampe i gruppespillet indtil videre. 1-0 i Holland og 2-1 i Frankrig. Så de har ingen problemer med at spille på fremmed græs.

Vi skal hele 9 hjemmekampe tilbage for at finde det seneste nederlag i alle turneringer. Det var ude mod Manchester Utd, hvor man tabte med hel 0-4. Da rynkede vi også en del på næsen her på redaktionen. Men det er der forlængst blevet rettet op på.

Chelsea er et af Premier Leagues mest formstærke mandskaber og i Champions League sammenhæng har de en super taktisk dygtig manager, der har læst modstanderne godt og grundigt, før Chelsea møder op til kampene. Vi tror på en udesejr, men har dog garderet os.

Valencia – Chelsea = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top