Nyhed

Onsdagens Super “Bonus” fra BN…

Dagens “Bonus” er næsten en foræring fra Bookmakerne, som vi har plukket i den franske Ligue 1, hvor især hjemmeholdet har skuffet på den internationale scene og slet ikke leveret varen.

Monaco – Rennes = AH – 1,0 = Odds 1,61
Spillet hos den Bookie hvor DU stadig har DIN Bonus til gode

Monaco skuffede fælt i Champions league og røg ud i gruppespillet og har derfor kun de hjemlige kampe at koncentrere sig om nu. Her har de heller ikke vist den styrke vi er vandt til at se fra Monaco, som specielt i sidste sæson var helt urørlige.

I denne sæson må de dog tage til takke med at ligge nr. 2, à point med Lyon på 3.pladsen. 2. pladsen giver adgang til næste års champions league så den vil de holde fast i med næb og klør.

Monaco har haft en lille nedgang i hjemme formen men er igen på vej op og har hentet en sejr i de sidste 3 hjemmekampe.

Monaco har en del skader, men ingen nye i forhold til deres sidste 6 kampe så deres trup er uændret og bør have kvaliteterne til at lave en par mål mere end dagens modstander.

*

Rennes ligger lidt overraskende på en 7. plads i ligaen og har faktisk spillet ganske fornuftig bold og har ikke glippet nogen af de pligt sejre de har skullet tage. De har set stabile ud og spiller som en samlet enhed.

De er rækkens 5. bedste udehold med en målscore på 13:13 og 3 sejre i 9 kampe. Selvom det lyder godt, er det ikke prangende for de gæster Monaco som på hjemmebane kun har lukket 8 mål ind mens de har scoret 26 på hjemmebane.

Så Rennes skal virkelig op i gear hvis de skal holde Monaco fra fadet. De to sidste gange Rennes har gæstet Monaco er det blevet til et nederlag på 7-0 i pokalen og 3-0 i ligaen.

Monaco – Rennes = AH – 1,0 = Odds 1,61
Spillet hos den Bookie hvor DU stadig har DIN Bonus til gode

To Top