Nyhed

Onsdagens Specielle Bonus fra Serie A i Italien…

Det er ikke så tit vi er i den bedste italienske række Serie A, da der alt for ofte er mange kampe med alt for lave odds. Men her har vi fundet et opgør som vi tror meget på og som har meget fine odds fra Bookmakerne på vores favorit.

Torino – Sampdoria = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller via PC…

Torino er stadig med hvor der er griller i maven og hvor muligheden for at ende på en europæisk plads er til stede. Vi synes de har noget at have det i. Men de skal holde sig fra de “svipsere” der kommer med mellemrum.

Fair nok at tabe til veletablerede hold fra toppen, men de øvrige hold skal slå, hvis de skal have drømmen opfyldt. I dag er de hjemme og her sker der sjældent svipsere. Gæsterne er også et af de hold som Torino slås med om den attraktive plads.

*

Sampdoria har stort set samme forudsætninger som hjemmeholdet, i forhold til Europa i næste sæson. Formen er godkendt, men de har også deres svipsere me mellemrum.

De har som hjemmeholdet gjort det fint på udebane og hentet point mod de hold der ligger og roder i den anden ende af tabellen. De gode hjemmehold må de melde pas overfor.

Dagens modstander fra Torino er i redaktionens optik blandt de bedre hjemmehold og her mener vi, at Sampdoria vil blive udfordret. Sampdoria har det også svært med Torino og vinder sjældent og det er både hjemme og ude.

Torino – Sampdoria = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller via PC…

To Top