Bonus

Onsdagens “Speciel Bonus” fra BN…

Også onsdagens “Bonus Special” er hentet i den 3. bedste tyske række 3. Liga og her er det sikkert ikke alle der er enige i vores valg af favorit, men der er blevet plads til en dobbelt gardering.

Erfurt – Osnabrück = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 00,- i Risikofrit spil selvom du er kunde…

Erfurt ligner ikke et hold der kan redde sig fri af nedrykning, men de har bestemt ikke opgivet håbet. Formen har været en smule stigende, men der skulle heller ikke så meget til, med tanke på en rimelig ringe sæson.

Erfurt er det ringeste hjemmehold men har dog vundet 3 kampe foran egne fans. Ikke så meget, men det er på det sidste at de har vist, at de er ved at ramme niveauet, selvom det er lidt sent. Vi tror på mindst det 1 point i aften.

*

Osnabrück skal nok ikke bekymre sig om nedrykning, men de kan dog ikke sige sig helt fri for risikoen, da kun 7 point skiller dem fra den oplevelse. Med en dalene form og de seneste 3 kampe i streg tabt, er selvtilliden også sat på prøve.

Osnabrück er ikke særligt effektive på fremmed græs og har da også kun 2 sejre efter 15 udekampe. Osnabrück har det i det hele taget stramt på Steigerwaldstadion i Erfurt, hvor de har tabt de seneste 6 gange de har været på besøg.

Erfurt – Osnabrück = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 00,- i Risikofrit spil selvom du er kunde…

To Top