Nyhed

Onsdagens Specialbonus fra Hollands Æresdivision…

Også dagens 2. anbefaling er hentet fra gruppespillet om nedrykning og oprykning, til og fra Æresdivisionen. Disse 2 mandskaber er på vej op, men kun et mandskab kan gå finalen, efter 2 opgør mellem disse hold – og den kan jo så tabes – og så ender det alligevel med kun at være tæt på.

Sparta Rotterdam – FC Oss = X2 = Odds 2,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online..
.

Sparta Rotterdam kom godt ud af det første af de 2 møder, med en sejr på 2-0. Det betyder selvfølgelig ikke at de kan hvile på lauerbærene, men de er ikke tvunget frem på banen.

Derfor tror vi på et mere defensivt udgangspunkt fra hjemmeholdets side, som bestemt ikke har travlt med at være dominerende eller skal op og score – kun hvis chancen byder sig. En remis er slet ikke et dårligt bud på resultatet af dette opgør.

*

FC Oss skal virkelig have skruet op til denne kamp, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at ende i Æresdivisionen. Men muligheden er bestemt også til stede. Senest de besøgte Sparta Rotterdam for et pa måneder siden, hev de en 4-1 sejr med hjem.

I det hele taget er det nærmest mere reglen end undtagelsen, at det er udeholdet der vinder kampene, når disse to mandskaber mødes. Vi skal helt tilbage til 2015, for at finde den seneste hjemmesejr. Vi tror på mindst det ene point til gæsterne i dag – men det er så ikke nok for FC Oss.

Sparta Rotterdam – FC Oss = X2 = Odds 2,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top