Bonus

Onsdagens “Special Bonus” valg på BN…

Vi har hentet dagens “Special Bonus” ovre på den anden side af Sundet i det svenske turneringssystem, hvor man nu er kommet til de kampe der kan afgøre flere hold skæbne – og det drejer sig både op eller nedrykning.

Trelleborg – Jönköbings = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får de bedste Kundetilbud løbende & LIVE-stream…

Trelleborg kan godt være tilfredse med sæsonen i SuperEttan, selv om det kun blev til en 3. plads. Men den giver muligheden for at rykke op til Allsvenskan, hvis den vindes samlet over 2 kampe.

Og formen er OK pt, selv om der er mange kampe på det seneste der er endt remis. Men det er et tegn på, at defensiven virker og man spiller for at holde nullet.

Selv om Trelleborg kommer fra niveauet under dagens gæster mener vi på redaktionen, at hjemme på Vångavallen  er de rigtigt svære at have med at gøre og vil ikke tabe det første opgør.

*

Jönköbing har haft en svær sæson og sluttede lige præcis på 3. sidste pladsen, som giver denne ekstra chance for at redde sæsonen og forblive i den bedste svenske række.

De starter på udebane i det første af to opgør og udebane er faktisk ikke en spidskompetence de har haft i 2017. Kun 1 sejr er det blevet til, men en del kampe er dog endt remis.

Vi er overbeviste om, at Jönköbing ikke skal nogen steder i det første opgør og vil gå langt defensivt for, at få mindst det ene point med hjem. Så håber de på, at de kan trække det længst strå hjemme og forblive i Allsvenskan.

Trelleborg – Jönköbings = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får de bedste Kundetilbud løbende & LIVE-stream…

To Top