Bonus

Onsdagens “Special Bonus” Topbrag…

Vi forbliver i den bedste portugisiske liga Primeira Liga, hvor det er et absolut topopgør der skal spilles, mellem to af de mest traditionsrige klubber på disse kanter – et topbrag mange har ventet på.

Benfica – Sporting = 1 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Benfica virker til at kunne matche de to øvrige tophold i den portugisiske liga i denne sæson. Det er ellers nogle år siden at de var med så langt fremme i et så tæt kapløb om 1. pladsen.

Dagens 2 hold og FC Porto ligger stort set side om side, hvor Benfica er nede med 3 point i forhold til de 2 øvrige hold. Så en sejr i dagens kamp, vil sende dem á point med dagens gæster, der indtager 2. pladsen.

Benfica har spillet 7 kampe foran egne fans hjemme på Estádio da Luz i Lissabon. Der har ikke været nogen slinger i valsen indtil nu og det betyder 7 rene sejre i lige så mange kampe.

Det er fulgt op med en score på 22-3, så ingen tvivl om, at benfica er uhyre stærke hjemme på Estádio da Luz og at dagens gæster virkelig skal være det bedste de kan, hvis de skal hente point her. Vi tror på redaktionen ikke på det.

*

Sporting kan næsten mønstre samme statistik ude, som Benfica kan hjemme. Efter 7 kampe er det stadig ubesejrede og da de 6 er vundet og kun 1 er endt remis, så er de ikke hvem som helst at have på besøg som gæster.

De har dog heller ikke mødt holdene fra toppen på fremmed græs endnu og det er her de skal stå deres prøve. De har dog en defensiv de fleste hold vil misunde og har kun lukket 5 mål ind i 7 udekampe – det er helt klart acceptabelt.

Det bliver et tæt opgør på Estádio da Luz, hvor vi på redaktionen har den tiltro, at heldet og spillet er mest på Benfica’s side og det også ender ud med en hjemmesejr. Dog er vi klar over, at muligheden for en remis ligger lige rundt om hjørnet, så en gardering vil de forsigtige måske tage med.

Benfica – Sporting = 1 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top