Bonus

Onsdagens “Special Bonus” på juleredaktionen…

Den tyske DFB-pokal er allerede nået til 1/8 finalerne og med kun 4 runder tilbage til den endelige finale, vil der selvfølgelig være fokus på, at nå dertil – da en evt. taber til Bayern i finalen vil være sikret en EL plads.

FC Heidenheim – Frankfurt = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor DIN Bonus stadig ligger og venter på DIG…

FC Heidenheim ligger jævnt til i den næstbedste tyske række 2. Bundesliga, hvor de er placeret i den nederste 1/3, med en hjemmebane der holder dem oven vande. Og som i DK er det det laveste rangerede hold, der lægger bane til i de enkelte pokalkampe.

Selv om de spiller hjemme på Voith-Arena i Heidenheim, så har vi på redaktionen ikke dens tore tiltro til, at de kommer videre fra denne runde. Dertil er de for ujævne i deres præstationer også hjemme foran egne fans å Voith-Arena.

*

Frankfurt er et af Bundesligaens absolut bedste udehold og de har tilmed en rimelig god form. De er nok også godt tilfredse med at være på udebane, for her har de stort set ikke tabt i denne sæson.

Kun 1 gang har de tabt på udebane og det var til RC Leipzig. Ellers har det stort set kun været sejre når de har været det gæstende hold – men point har fået i alle tilfælde.

Og Frankfurt vil helt sikkert gerne i finalen og med en god form og en trup der er i fin form, så går de efter denne mulighed og går sikkert videre til 1/4 finalerne.

FC Heidenheim – Frankfurt = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor DIN Bonus stadig ligger og venter på DIG…

To Top