Bonus

Onsdagens “Special Bonus” på BN…

Vi har til dagens “Special Bonus” kategori fundet en kamp fra den hollandske Æresdivision, hvor vi har fået øje på en kamp med to hold, der stort set ligger i hver sin ende af rækken og det ringeste skal spille på udebane.

Den Haag – Roda = 1 = Odds 1,75
Spiller hvor ALLE får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Den Haag ligger fint placeret som nr. 8 i den hollandske Æresdivision efter de første 15 runder ud af 34. Den Haag er ikke et prangende hjemmehold og havde det ikke lige været fordi det var dagens gæster der kom på besøg, så havde vi nok ikke valgt dem som vindere.

Formen er dog langsomt stigende og når de får forbedret deres hjemmebane styrke en del mere, vil de også ende på de sjove pladser i Æresdivisionen – og det starter de med i dag mod Roda.

*

Roda ligger sidst i rækken med kun 10 point efter 14 kampe. Med en medfølgende score på 12-29, er der alt mulig grund til at være bekymret i Roda og omegn. De popper lidt op hjemme engang imellem, men det er stort set også det.

Ude popper de ikke ret meget og har da også kun hentet 1 point på fremmed græs i denne sæson. Scoren på 6-20 taler sit helt eget tydelige sprog og det er ikke et man kan forstå, hvis man holder med Roda. Vi tror da heller ikke på at de har bare en minimum chance i dag.

Den Haag – Roda = 1 = Odds 1,75
Spiller hvor ALLE får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top