Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” på BN fra Belgien…

Også dagens “Special Bonus” er et pokalopgør, som vi i dette tilfælde har hentet i Belgien. Selv om vi har valgt “Dobbelt Chancen” er odds’et stadigt fint – og vi tror ikke på, at selv om udeholdet spiller et niveau højere, at det er en fordel mod et stærkt hjemmehold fra toppen af rækken under.

KV Mechelen – Kortrijk = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste PokalBonus på 122%…

KV Mechelen topper den næstbedste række i Belgien Proximus League og cruiser derud af. I sæsonene første 9 hjemmekampe har de kun tabt 1 opgør og spillet et enkelt remis, så hjemme foran egne fans er de rimelige gode.

De er da også nedrykkere fra i sommers, så der er en grund til at de har et niveau der er højere end de øvrige hold i den næst bedste belgiske række. Vi tror på et tæt opgør, hvor hjemmeholdet får mindst det ene point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Kortrijk er et mellemhold fra den bedste række Jupiler League og er ikke specielt gode på fremmed græs. Selvfølgelig er de vant til at spille mod bedre hold, men sæsonen har været ret ujævn.

På udebane har det dog ikke været helt skidt, men heller ikke noget at råbe hurra for. Så vi giver dem trods alt noget kredit for både det daglige højere niveau og det at ikke er helt elendige ude. Men en sejr i de evt. første 90 minutter, tror vi ikke på.

KV Mechelen – Kortrijk = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste PokalBonus på 122%…

To Top