Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” på BettingNews…

Også dagen “Special Bonus” er hentet i verden næstmest prestigesfyldte klubturnering der findes – det er i hvert fald en af de mere omtalte. Det er nemlig Europa League, hvor man har snydt lidt og lagt en kamp som ikke spilles på en torsdag.

Sevilla – Lazio = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Champions League Bonus…

Sevilla er ikke i den absolut bedste form i denne periode og måske har denne kamp spøgt lidt i baghovedet på spillerne. Men de slog Lazio i det første opgør med 1-0 på udebane og det er en lille indikator på niveauet.

Sevilla er bedste hjemme, så her har vi en noget større tiltro til, at de kan gå hele vejen. De er ikke helt skadesfri, men kan dog stille et ret kompetent hold. Vi tror Sevilla straffer gæsterne, når de er tvunget frem på banen i 2. halvleg.

*

Lazio har også en lidt ujævn form, men gør det godt i hjemlige omgivelser. Men de tabte som skrevet til Sevilla, men også den efterfølgende kamp i Serie A, på udebane til Genoa.

Så Lazio skal mane sig op, hvis de skal videre til 1/8 finalerne i europa League. Vi føler på redaktionen ikke, at de har haft det niveau vi ellers kender dem for i denne sæson.

Italienske hold er dygtige til at omstille sig, men vi mener at Sevilla er en for stor mundfuld for Lazio og endda lige en tand bedre. Så en hjemmesejr og vi tror kun på 1 mål og det er til hjemmeholdet.

Sevilla – Lazio = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Champions League Bonus…

To Top