Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra Xperterne på BN…

Igen i dag har vi fundet et opgør fra den lille pokalturnering attraktivt, som du skal finde under navnet Checkatrade Trophy hos din Bookmaker, hvor der er gode penge at hente for de lidt mindre klubber.

Bury – Stoke U23 = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den bedst betalte Velkomst af en Bookmaker…

Bury har haft en noget blandet sæson og har svært ved at finde melodien i League One og især på udebane halter de noget så gevaldigt. Men i dag er det hjemme foran egne fans på Gigg Lane og her har de bedre fat.

De skal i dette opgør møde et hold, som spiller i en liga som ikke helt har samme niveau som League One. Og den fysik og hastighed der spilles med i League One, må give Bury den fornødne fordel i dette opgør til at hente alle 3 point.

*

Stoke U23 spiller i Premier League 2, som er rækken for de bedste holds U23 trupper. En liga der sikkert godt kunne gøre sig gældende i den danske 1. division, men i forhold til League One, så er der et stykke op.

Udebane er heller ikke deres favorit stadion, hvor de kun har vundet 1 opgør ud af 6 – de øvrige 5 er alle tabt. Så selvom dette er et pokalopgør, tror vi ikke at dette unge hold har de fornødne niveau til at vinde kampen.

Bury – Stoke U23 = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den bedst betalte Velkomst af en Bookmaker…

To Top