Nyhed

Onsdagens Special Bonus fra Sveriges SuperEttan…

Vi hopper lige et smut væk fra de mange slutrunder og begiver os over Sundet til Sverige, hvor vi har fundet et opgør fra den næstebedste svenske række SuperEttan.

Jönköbings – Varbergs = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Jönköbings har haft et ujævnt forløb og spillerne er ikke helt tilfredse med den måde der spilles på. Det ved vi fordi vi faktisk kender 2 spillere fra holdet og har talt med den ene.

Iflg. de udtalelser vi har fået, gøres der brug af forkerte spillere på flere af de offensive pladser. Det har skabt uro og noget intern splid, der bevirker at der er gruppedannelser. Det er aldrig godt for et mandskab.

Men træneren fastholder sine dispositioner, hvilket han selvfølgelig har ret til. Det betyder så også, at den manglende udvikling fortsætter og sikkert også nederlagene. Vi tror i hvert fald ikke på, at de vinder.

*

Varbergs ligger helt i toppen og har isoleret sig der, efter de første 12 runder af den næstbedste svenske række. Varberg har fået flere forstærkninger i vinterperioden og det har indtil nu vist sig, at være de rigtige.

Varberg har ikke tabt en enste kamp efter de første runder. 10 er vundet og 2 er endt remis. De 2 kampe der endte remis, var begge mod 2 af de hold der er med i toppen. Dagens gæster ligger midt i rækken.

Selv om hjemmeholdet normalt er gode, så mener vi at Varbergs tydelige form vil gøre det svært for hjemmeholdet. Varberg scorer mange mål, hvilket hjemmeholdet ikke gør – så vi forestiller os ikke, at Varberg taber sin første kamp i denne sæson, lige i dag.

Jönköbings – Varbergs = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top