Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra Sverige…

Der er masser af gang i den i Sverige stadigvæk, hvilket vi slet ikke er kede af på redaktionen. Dels har vi et indgående kendskab til de to øverste rækker og SuperEttan er en turnering med en helt almindelig balance.

Örgryte – Värnamo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste VelkomstBonus som Ny kunde…

Örgryte er kommet helt fint fra start i denne sæson udgave af den næstbedste svenske række SuperEttan, hvor de først i sidste runde måtte lide deres første nederlag. Det er også derfor de indtager en godkendt førsteplads.

Hjemme på Gamla Ullevi i Göteborg har de gjort rent bord indtil nu, med 3 sejre og en score på 7-2. Det er ikke helt ualmindeligt, at når disse 2 hold mødes, ender det med en hjemmesejr. Udesejr sker stort set aldrig.

*

Värnamo er kommet skrækkeligt fra land og ligger da også og roder ned som nr. 15, hvilket er næstsidst. Scoren på 9-13 indikerer en del problemer i kampene – især af defensiv karakter.

På udebane har de scoret 1 mål og fået 1 point efter 4 kampe – og det kan på ingen måde skræmme et godt spillende og formstærkt mandskab hjemme på Gamla Ullevi. Vi er slet ikke i tvivl om en sejr og faktisk heller ikke en med flere end 1 mål.

Örgryte – Värnamo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste VelkomstBonus som Ny kunde…

To Top