Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Schweiz Super League…

Vi er i dagens 2. anbefaling taget et smut ned til det bjergrige land Schweiz, hvor de trods sne og kulde, allerede har været i gang i en periode. Men det gør vi også i Danmark lige rundt om hjørnet. Det er Super League der lægger kamp til.

Lugano – Thun = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus at lege med…

Lugano sluttede efteråret af i en lidt dårlig forfatning. men de mødte også flere af de bedste hold, så det var måske mere på resultatsiden. I dag skal de møde et hold de plejer at have styr på hjemme.

Ved seneste besøg vandt de da også. Kun 2 gange i de seneste 6 kampe hvor gæsterne har været Thun, har de måtte nøjes med remis – de 4 andre kampe er vundet. Så det er nærmest en slags ønske modstander.

*

Thun er med fremme, dog ikke om mesterskabet, det er forlængst sendt til Young Boys. De ligger 19 point foran Basel, som igen ligger 5 point foran Thun. Så det er kun 2. pladsen der er i spil, men den giver også adgang til CL.

Dog er de langt fra lige så gode ude som hjemme. Kun 3 sejre efter 9 udekampe, er ikke rigtigt noget der batter, hvis man vil være med helt fremme.

I dag møder de så et hold, de i forvejen ikke har den bedste historik imod og erfaringer. Vi er ret overbeviste om, at Thun ikke vinder – men remis er bestemt en mulighed.

Lugano – Thun = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus at lege med…

To Top