Nyhed

Onsdagens Special Bonus fra Premiership…

På grund af et rimeligt ringe udbud af kampe denne onsdag, har vi kun 2 anbefalinger il vores brugere i dag. Det er hentet i den bedste skotske række Premiership, hvor det er et hjemmehold der har mest at kæmpe for og at tro på.

St. Johnstone – St. Mirren = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedet Højeste Bonus på kr. 1.000,-

St. Johnstone ligner et hold der godt kan nå at redde sæsonen og komme med i slutspillet om mesterskabet, i stedet for at skulle spille om at undgå nedrykning. Men så skal der også mirakler til.

Vi tror dog ikke på, at der skal mirakler til at vinde over dagens gæster, som i den grad forlængst har opgivet håbet og ligger lige så håbløst sidst. St. Johnson har da også vindet de seneste 5 møder sikkert og gør det igen i dag.

*

St. Mirren har forlængst stemplet ud af Premiership og ligger sidst, med kun 17 point efter 29 kampe. Scoreren på 21-56 indikerer også, at de ikke har haft niveauet i denne sæson.

Vi forventer os bestemt ikke at de pludselig rejser sig fra asken, da de hverken kan nå det ene eller andet. Selv i nedryknings spillet har de brug for de højere magter, hvis de skal overleve. Vi siger tak for denne sæson til St. Mirren og for et nederlag i dag.

St. Johnstone – St. Mirren = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedet Højeste Bonus på kr. 1.000,-

To Top