Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Premier League…

Igen er det Premier League, men denne gang er det et opgør mellem 2 hold der begge ligger og kæmper om CL placeringer og det kræver at man skal slutte i top 4. Vi tror kun det ene hold ender i den gruppe.

Chelsea – Tottenham = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du kan oprette Flere konti med PayPal…

Chelsea har mange jern i ilden i denne periode og det slider hårdt på truppen. Ikke fordi skades situationen er alarmerende, men den begynder at vokse med de forkerte spillere.

Chelsea gik videre fra EL, ved at sende det svenska mandskab Malmö FF ud, hvilket også var forventet. De seneste 3 kampe mod engelske hold har ikke været en succes. Man er røget ud af begge Cup’er, FA Cup’en til Manchester Utd og EFL Cup’en til den anden klub fra samme by City.

Sliddet begynder også at vise sig i den hjemlige liga, hvor de seneste 3 kampe har givet 3 nederlag. Vi tror de stadig slikker sårene i Chelsea og kun henter det ene point i dag, hvir overhovedet nogen.

*

Tottenham tabte godt nok det seneste opgør mod Burnley på udebane. Man kom ellers tilbage på 1-1, men de sov lidt i forsvaret i de døende minutter og det kostede et vigtigt point.

Alli har lidt problemer med en muskel, men det er sådan set også den eneste som man godt kunne have brugt i kampen. Men med både Eriksen og Song i hopla, tror vi mindst på det ene point i dag.

Chelsea – Tottenham = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du kan oprette Flere konti med PayPal…

To Top