Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra pokalen…

Dagens “Special Bonus” er også hentet udenfor de normale ordinære turneringer, da det er den danske landspokalturnering som lægger kamp til dette forslag – med to hold der begge til dagligt spiller i Superligaen.

Silkeborg – Lyngby = X2 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Silkeborg tørster efter succes, efter et Superliga efterår der ikke just er gået deres vej. Her er de placeret på en 13. plads, hvor det kun er FC Helsingør der er ringere placeret.

Kun 4 sejre i Superligaen over hele sæsonen, som er suppleret op med sejre i Landspokalen over rimeligt svage hold. Så Silkeborg IF har rigtigt mange ting de skal arbejde med og forbedre.

Vi tror på redaktionen ikke rigtigt på, at de er kommet op i gear og selv om succes i dette opgør ville være en positiv oplevelse, så skal der spilles Superligakamp få dage senere – så hvor ligger prioriteringen hos trænerteamet.

*

Lyngby havde en god periode lige efter Hr. Nielsen stoppede som træner og rejste til Aarhus. Men på det seneste er den effekt forsvundet og det er blevet hverdag igen.

De tabte senest til FCK på udebane og det er vel fair nok. Så var der lige Randers kampen, som de nok helst vil glemme. Men før det var der ikke tabt en kamp i en lang periode.

Vi tror at Lyngby har fået rettet på de fejl de har begået i de seneste kampe og nu har de også et par vigtige spillere tilbage fra karantæne/skader. Vi tror på, at Lyngby som minimum kommer ud i forlænget spilletid.

Silkeborg – Lyngby = X2 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top