Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra Play Offs…

Vi har hentet dagens sidste anbefaling fra den engelske Play Offs, hvor det er muligheden for at rykke op i Championship der står på spil og efter en remis i det første opgør – er det næsten helt lige.

Rotherham – Scunthorpe = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Rotherham fik 2-2 i det første opgør hos Scunthorpe og det giver dem jo en fordel ved 2 udebanemål, i tilfælde af point og mållighed. Men de vil ikke gå på banen for at spille for en remis, det ville være for risikabelt.

Da Rotherham er et udpræget hjemmehold, vil de helt klart være et stærkere mandskab hjemme på Aesseal New York Stadium foran egne fans og vi forventer da også en sejr. Kun i 2 kampe i deres 10 seneste hjemmekampe, har de sat point til, i form af et nederlag og en remis.

*

Scunthorpe er også en hel del bedre hjemme end ude, men de har dog en tendens til at spille remis på udebane, da de har været gode til at lukke af. Men det har så også betydet, at de ikke selv er så flittigt scorende på udebane.’

Men i dag vil en remis sikkert ikke være nok, da den mindst skal være på 2-2. Så Scunthorpe skal frem på banen og det tror vi vil skabe de huller som Rotherham kan udnytte til at vinde opgøret.

Rotherham – Scunthorpe = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top