Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra PL…

I den kommende periode er det i høj grad motivationen der er en afgørende faktor i mange af de kampe, hvor turneringen er ved at gå på held. Og mulighederne for overraskelser og gode odds er absolut til stede.

Bournemouth – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus-tilbud…

Bournemouth har igen i denne sæson lavet en godkendt indsats og slutter formentlig midt i Premier League. Selvom formen har været dalende i en periode, så har man fået skrabet så mange point sammen – at badetøflerne næsten kan påføres.

I dag har vi ikke tiltro til hjemmeholdet og det skyldes i den grad dagens gæster. Bournemouth skal nok få de få point der vil sikre dem helt og aldeles. I dag er det æren og prestigen der er i højsædet, men vi vurderer på redaktionen, at det ikk er nok.

*

Manchester Utd. tabte senest hjemme til West Bromwich og den var der vist ikke mange der havde set komme. Men den overraskelse vil ikke gentage sig i dette opgør. Alle hold kan have en dårlig dag – også de store.

Der er stadig en 2. plads at spille for og Liverpool ånder MU lige i nakken. Ingen tvivl om, at Mourinho ikke sætter den placering over styr og man kan være helt sikker på, at det vil være et helt anderledes MU hold der går på banen i dette opgør og vinder.

Bournemouth – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus-tilbud…

To Top