Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra panelet…

Dagens “Special Bonus” er hentet fra en af de mange pokalkampe, der også spilles i denne periode i mange af de europæiske lande og vi har hentet vores valg i denne kategori, i den spanske Copa del Rey.

I den spanske pokal er vi nået til 1/64 finaler og her tørner to hold fra LL2 sammen, men selvom de to hold er fra samme række er vi ikke i tvivl om udfaldet.

Reus Deportiu – Gijon = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du kan se og følge kampen LIVE…

Reus Deportiu ligger sidst i den tunge ende af LL2 og holder sig kun lige over stregen og selvom der kun er spillet 3 kampe, er der allerede ved at tegne sig et billede af hvem der skal spille om oprykning og hvem der skal spille for at undgå nedrykning.

Efter de første 3 kampe har Reus deportiu 2 remis og et nederlag og en målscore på 1-4. De har haft en svær start, og selvom deres modstandere ikke har været de stærkeste hold i rækken har de haft mere end svært ved at holde trit med dem.

I sidste sæson sluttede de som nummer 11, men det var med blot 7 hjemmesejre ud af 21 mulige og med kun 7 point ned til den første nedrykningsplads. De er med andre ord ikke et ret stærkt hold og de skal kæmpe for ikke at rykke ned.

*

Gijon er nedrykkere fra La liga efter en katastrofal sæson hvor intet fungerede for dem. De havde simpelthen ikke niveauet til at spille i den bedste spanske række. I LL2 ser det der imod helt anderledes ud og de har et niveau der bør placere dem i toppen og måske endda på den ene oprykker plads.

Efter de første 3 runder har de da også lagt sig på toppen af rækken med 7 point og en målscore på 6-0 hvor de til sammenligning sluttede med en målscore på 42-72 da de rykkede ned.

Gijon startede godt i sidste sæson, men kollapsede efter 5 spillerunder, men gjorde det ok i pokalen. I år er de også startet godt og målet må være at få stabilitet på holdet, kan de det, rykker de op igen.

De er klart et bedre hold end dagens pokalmodstandere og har i den grad brug for de ekstra penge der kommer med for hver runde de overlever hvis de skal have mulighed for at skabe en økonomi der kan gøre sig gællende efter en eventuel oprykning.

Reus Deportiu – Gijon = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du kan se og følge kampen LIVE…

To Top