Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra panelet…

Den belgiske liga holdes stadig i gang og her har vi set os lune på et opgør, vi har hentet i den bedste belgiske række Jupiler League, hvor et gæstende storhold skal se, om de kan ændre på en dårlig udebanestatistik.

Kortrijk – St. Liege = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du kan få hele kr. 2.000,- i Bonus endnu…

Kortrijk er et jævnt hold fra den bedste belgiske række, og det er måske endda en smule i overkanten. Men trods deres niveau, så har de en hjemmebane der holder liv i deltagelsen i den bedste belgiske række.

På udebane er de rækkens 3. ringeste hold, men hjemme har de kun tabt to opgør i hele sæsonen og fået point i de 8 øvrige. Så det er her at holdets fans skal sætte deres lid til, at de får point når de spiller – som de gør i dag, endda alle 3 af slagsen.

*

St. Liege er det gamle traditionsrige storhold, som længe har haft ondt i økonomien og dermed også en spillertrup der matcher samme. Det betyder at de også kun er et jævnt midterhold, med kun 3 point flere end dagens hjemmehold.

De er dog en del bedre hjemme end ude og det er også derfor vi er sikre på, at de ikke går fra dette opgør som vindere. 2 sejre og en score på 8-13 er ikke noget at råbe hurra for og med en vigende form, tror vi at St. Liege trænger til en vinterpause til at lade op i.

Kortrijk – St. Liege = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du kan få hele kr. 2.000,- i Bonus endnu…

To Top