Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra League One…

Der er ikke så mange kampe at vælge imellem, grundet den forestående landskamps runde, men dette udsatte opgør fra den engelske League One, har dog tiltrukket vores opmærksomhed, da vi ser nogle lette penge her.

Walsall – Wigan = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedet Højeste Bonus…

Walsall ryger måske ikke ud af League One, men intet er heller ikke sikkert endnu. Formen er dog utrolig ringe i denne periode, og med kun 5 point ned til det bedste placerede hold under stregen, skal der ikke fejles alt for meget.

Men der er en del skader i truppen og spillet har heller ikke fungeret over en længere periode. Kun 3 point i deres seneste 5 kampe, i form af en sejr, fortæller om deres umiddelbare udfordringer. Vi tror at de fortsætter i aften i form af et nederlag.

*

Wigan har hhv. 3. og 5. point op til nr. 2 og 1, men Wigan har også 2 og 3 kampe i hånden i forhold til disse hold. Så der er ro på i forhold til troen på en direkte oprykning, men så må man heller ikke smide en så oplagt mulighed væk, som der er her.

Formen er godkendt og især den på udebane, hvor de er rækkens 3 bedste til denne metier. Kun 3 ud af 16 udekampe er tabt og kun 2 er endt remis. Det betyder 11 sejre på fremmed græs i denne sæson og vi tror helt klart på at den 12 kommer her.

Walsall – Wigan = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedet Højeste Bonus…

To Top