Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Italien på BN…

Vi er til denne anbefaling hoppet et stykke ned i de italienske rækker og har her fat i Serie C, gruppe C – hvor vi har fundet en ren foræring efter vores opfattelse.

Casertana – Bisceglie = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Casertana ligger i midten af Serie C, gruppe C, hvor de har haft en sæson der hverken har været jævn og heller ikke helt elendig. De ligger dog stadig i den halvdel der giver adgang til Play Offs kampe efter sæsonen.

Formen er hæderlig og de spiller jævnt lige godt på både hjemme- og udebane. Så for Casatana er det ikke den helt store forskel. Men når man så tænker på gæsternes evner på fremmed græs – så er det bestemt en fordel i dette opgør.

*

Bisceglie ligger næstsidst med en margin på 3 point op til en redning. Men efter et hæderligt efterår med en god start, er de stille og roligt sunket sammen i takt med sæsonen er gået. Kun 5 point i de seneste 5 kampe.

I dag spiller de så på udebane og her er de så ringe, at de burde betale for indgange til deres udekampe. 10 kampe er afviklet på fremmed græs og KUN 1 point er hentet hjem…!!!

Ligeledes har de KUN scoret 1 mål i disse kampe, så det er nærmest pinligt at være fan når Bisceglie spiller på fremme græs. Vi tror naturligvis heller ikke på dem i dag og slet ikke på udebane.

Casertana – Bisceglie = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top