Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra Holland…

Den hollandske bedste række Æresdivisionen er blevet tættere i toppen end den har været i mange år og Ajax er ikke helt så dominerende i denne sæson som tidligere. Det er dog 2 andre mandskaber vi har sat under lup i dagens “Special Bonus”.

Twente – Alkmaar = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets Højeste Startbonus…

Twente har virkelige udfordringer i denne sæson og vi skal da også helt tilbage til midten af december for, at finde den seneste sejr i Æresdivisionen. Og hjemme på De Grolsch har de kun fået 2 point i deres seneste 5 kampe.

Så Twente er et hold der er helt ude af form. Med kun 3 sejre ud af  10 mulige hjemme på De Grolsch, så tror vi heller ikke på, at de får point i dagens kamp. Twente har tabt 5 ud af de seneste 6 indbyrdes opgør og kun opnået en remis.

*

Alkmaar er med fremme som nr. 3 og der er 7. point ned til nr. 4. Så holdes den plads hedder det EL kval efter sommerferien og VM.

Alkmaar har kun tabt 1 udekamp ud af 10 mulige og vundet de 6. Det placerer dem også som det 3. bedste udehold i denne sæson, kun overgået af PSV og Ajax. Så både historisk, formmæssigt og mht styrke, så er vi overbeviste om 3 point til Alkmaar i aftenens kamp.

Twente – Alkmaar = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets Højeste Startbonus…

To Top