Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra Grækenland…

Vi har hentet dette opgør i Grækenland, som også overskriften antyder, mellem 2 af de bedste hold fra den region af Europa som tørner sammen i landets pokalturnering, i kvartfinalen der skal afvikles over 2 kampe.

Olympiakos – AEK Athen = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets Absolut Højeste Bonus…

Olympiakos har i mange år været topholdet i den græske liga og har da også længe spillet med i en af de europæiske turneringer. I denne sæson var det CL, hvor de sluttede sidst, i en gruppe med Barcelona, Juventus og Sporting – fair nok.

Kun 1 kamp har Olympiakos tabt i turneringen hjemme i Grækenland, når man har spillet foran egne fans og det var helt tilbage i september sidste år – lige siden har ingen græske hold slået dem på Karaiskakis Stadium i Piræus.

I dag er det så pokalen som skal spilles over 2 kampe. Vi er overbeviste på redaktionen, at Olympiakos er en tand bed re hjemme på Karaiskakis Stadium end dagens gæster og henter en smal sejr hjem i det første opgør.

*

AEK Athen er også med helt fremme i den græske liga og har en form der stort set kan måle sig med hjemmeholdets. Også AEK har international erfaring, hvor det dog kun var EL man deltog i, hvor man sluttede 2’er, efter 1 sejr og 5 gange remis.

Så det vil på disse kampe være en seværdig kamp mellem 2 historiske klubber, der elsker at hade hinanden og som i den grad gør det. Et stensikkert spil vil sikkert være, at kampen bliver udsat pga af Pyro.

Vi har dog lagt fokus på et helt almindeligt vinderspil, til et rigtigt godt odds, med tanke på, at det er hjemmeholdet der er bedst af disse 2 hold og man kan være sikker på, at de vil gøre alt for at vinde over deres værste rivaler.

Olympiakos – AEK Athen = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets Absolut Højeste Bonus…

To Top